top of page
portret.jpg

Als kind was ik al bezig met yoga oefeningen nadat ik een boekje over yoga had gekregen. Toen al vond ik de anatomie van het menselijk lichaam onwijs interessant.

Nu jaren later vind ik het menselijk lichaam nog steeds fascinerend. En hoe het lichaam en de mind met elkaar verbonden zijn en elkaar beinvloeden. Nadat ik zelf enkele jaren geleden overspannen ben geweest, heb ik door coaching en yoga geleerd hoe om te gaan met mijn stressklachten en kan ik mijn grenzen beter aangeven. Yoga heeft mij geleerd om een stapje terug te doen en meer te ontspannen.

Dit proces vond ik zo fascinerend dat ik in 2019 besloot om een yoga opleiding te volgen tot yoga docent aan de Dutch Yoga Academy in Nijmegen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd en ben ik momenteel bezig met een opleiding tot gecertificeerd yogatherapeut bij The Yoga Therapy Institute in Amsterdam.

Door middel van individuele yoga sessies, wil ik mijn ervaringen met jou delen en jou helpen om weer beter in je vel te zitten :)

Opleidingen:

- 200 uur 'Vinyasa opleiding', Dutch Yoga Academy

- 50 uur 'Stress & Burn-out Specialisatie', Love for Yoga

- Basiscursus Coaching, Civas

- in opleiding, 625 uur course Yoga Therapy, Yoga Therapy Institute

bottom of page