top of page
portret.jpg

Als kind was ik al bezig met yoga oefeningen nadat ik een boekje over yoga had gekregen. Ik was best flexibel (zoals de meeste kinderen wel zijn) en vond de anatomie van het menselijk lichaam onwijs interessant.

Nu jaren later vind ik het menselijk lichaam nog steeds fascinerend. En yoga! De afgelopen jaren ben ik zelf overspannen geweest. Ik was extreem moe, had regelmatig last van mijn nek en spanningshoofdpijn, maar medisch gezien was ik helemaal in orde. Door coaching en door yoga heb ik geleerd om te gaan met mijn stressklachten en kan ik mijn grenzen beter aangeven. Yoga heeft mij geleerd om een stapje terug te doen en meer te ontspannen.

Dit proces vond ik zo fascinerend dat ik besloot om een yoga opleiding te volgend tot yoga docent aan de Dutch Yoga Academy. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd gericht op stress en burnoutklachten en doe ik momenteel een vervolgstudie voor coaching bij stressklachten.

Door middel van mijn yogalessen en ontspanningssessies, wil ik mijn ervaringen met jou delen en jou helpen om weer beter in je vel te zitten :)

Opleidingen:

- 200 uur 'Vinyasa opleiding', Dutch Yoga Academy

- 50 uur 'Going Deeper course', YogaMoves

- 50 uur 'Stress & Burn-out Specialisatie', Love for Yoga

- Basiscursus Coaching, Civas

- 100 uur 'Muscoskeletal issues and lower back pain clinic', Yoga Therapy Institute

bottom of page